Take control with Volvo Penta Assisted Docking

Snart lanseras nya Assisted Docking, som i början på året visades upp och fick stor uppmärksamhet på Consumer Electronics Show (CES). Funktionen kommer att stärka Volvo Pentas position gentemot konkurrenterna och göra livet som båtägare så mycket lättare vid tilläggning även under tuffa omständigheter, såsom hårda vindar, starka strömmar och trånga marinor. Tack teamet för ett grymt jobb med ett utmanande och spännande projekt!

Read more news posts

CPAC Systems officially appoints Marcus Wingolf as new CEO

We are delighted to announce that Marcus Wingolf has officially taken the helm as CEO of CPAC Systems AB, after serving as the acting CEO since January 1st. A seasoned professional, Marcus has been an integral part of our company since 2003 and has been a key member of the management team since 2012. Marcus Wingolf brings a wealth of experience and a deep understanding of the organization to the role which will make for a seamless transition.

Copyright © 2023 CPAC Systems