Alla kan få en idé.
Vi tar den i mål.

Vi lägger lika stor vikt vid att utveckla den värdeskapande produkten som att komma på idén. Det är först då som den får riktig betydelse och stärker våra kunders affärer.

 

Easy boating

Nu arbetar vi med att automatisera fler delar, så att exempelvis bränsleförbrukningen kan minskas. Vi vill göra hela båtupplevelsen bättre och mer hållbar. Och vad sägs om att kunna lägga till båten helt automatiskt. Vi kallar det auto docking. Produkten når marknaden inom en snar framtid.

Co-Pilot

Vid mark- och anläggningsarbeten är kraven höga. Vi såg en möjlighet att effektivisera arbetet, öka produktiviteten och minska miljöpåverkan samtidigt som maskinförarens jobb blev roligare. Applikationen utvecklade vi åt Volvo CE.

Autonoma fordon

På CPAC utvecklar vi teknologi som blir produkter för autonoma fordon. Tillsammans med Volvo Trucks har vi genomfört flera spännande produktlanseringar, bland annat för sockerrörsindustrin i Brasilien.

Våra kunder

Alla våra värdeskapande produkter är utvecklade åt Volvo Group, det vill säga Volvo Penta, Volvo Trucks, Volvo Buses och Volvo CE samt externa kunder som Yamaha.