Det var inget problem.
Sedan löste vi det.​

Från goda idéer utvecklar vi värdeskapande produkter som har riktig betydelse och stärker våra kunders affärer.

Att komma på en bra idé är svårt. Att omvandla idén till en industrialiserad produkt som skapar riktigt värde för människor, är svårare. Men det är precis vad vi gör varje dag. Vi investerar kunskap och expertis i ideer som förtjänar att bli något mer än en tjusig presentation. Vårt arv är inbyggda system, men vårt utbud är större än så.

Miljöprovning

CPAC Testhus erbjuder toppmoderna test- och verifieringstjänster för produkt- och systemutvecklare inom alla branscher. Vår testsvit omfattar allt från simuleringar och testdesign till miljötester.

Inbyggda system

På CPAC älskar vi inbyggda system, det är hjärtat i vår verksamhet. Applikationerna är oändliga och vi skapar värde för våra kunder genom skräddarsydda användargränssnitt för industriella applikationer hela vägen till säkerhetskritiska styr/drive by wire-system. Vi arbetar i en leveransorienterad och agil miljö, alltid med höga kvalitetskrav.

Produktivitet

Vem kan framföra stora båtar, lägga asfalt eller köra en pistmaskin? Alla om vi får bestämma! I 20 år har CPAC gjort livet enklare för operatörer av olika typer av fordon. Vår resa började med Volvo Penta och tillsammans har vi förenklat livet för tusentals båtförare, både glada amatörer och professionella kaptener. Volvo Penta easy boating är ett väl etablerat begrepp i branschen.

Autonoma fordon

Har ni behov av autonoma transporter från A till B i tuff terräng och i ett avgränsat område?
Vi utvecklar lösningar för olika industrier, allt från autonoma lastbilar i komplexa gruvmiljöer utan uppkoppling till GPS-baserade styrsystem för ett mer effektivt jordbruk.

Elektrifiering

På CPAC har vi jobbat med elmotorer i 20 år. Allt från direkt styrning av el-aktuatorer i steer-by-wire system för marina applikationer till komplett fordonssystem för integration av elektriska drivlinor i industriella elfordon. Kraftelektronik och konverters ingår såklart i kompetensportföljen.