Vi vet inte vad det kallas.
Men det är en sådan vi söker.

En ingenjör är sällan enbart ingenjör. Hos oss finns redan bi-odlaren, taekwondotränaren och hobbyfiskaren​. Nu vill vi lära känna dig.

På CPAC drivs vi av förändring och vet att mångfald leder till nya spännande lösningar. Hos oss är det var och en av oss som sitter i förarsätet och driver våra egna projekt efter våra egna frågeställningar: Vad kan hjälpa användarna av lastbilen, grävmaskinen eller båten i sin vardag?

Vill du söka en ledig tjänst, skriva ett ex-jobb eller göra en intresseanmälan där du berättar mer om dig själv? Välkommen att skicka in din ansökan här!

Träffa dina blivande kollegor

Vår företagskultur är den samma oavsett om du arbetar med utveckling inom hårdvara, mekanik, elektronik eller mjukvara. Vill du känna på stämningen? Börja med att träffa några av dina framtida kollegor Rajashekar och Jonas.

Spela videoklipp

Rajashekar Chandru

På CPAC känner man sig välkommen. Här finns hög kompetens, stort ansvarstagande och det är alltid något kul på gång. Det var bl a det som lockade Raj hit. Han jobbar som systemutvecklare när han inte åker snowboard eller lagar mat. På CPAC får man växa både på ett professionellt och ett personligt plan.

Spela videoklipp

Jonas Larsson

Vi har plats för både hårdrock och familj. Jonas, vår flitigaste konsertbesökare, berättar hur CPAC får livet att gå ihop.

Följ oss på