Vill du vara med och skapa våra kunders båtupplevelse?

”Vi söker nu dig som vill jobba som android- och embedded ingenjör för vårt marina segment där vi jobbar med differentierande teknologi- easy boating- för en bättre och mer hållbar båtupplevelse. CPAC är ett produktbolag, det betyder att du som ingenjör får vara med och skapa våra produkter hela vägen i utvecklingen och fortsätta lära dig inom alla områden som du är intresserad av. Här gör vi saker på riktigt!”
Anders Gunne R&D Marine

Vill du vara med och skapa våra kunders båtupplevelse?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan:

https://lnkd.in/gSmVJKJ

Och vill du veta mer om vårt marina segment kikar du här:

https://lnkd.in/e_mKN2U2

#easyboating #marine #android #embedded

Read more news posts

CPAC Systems officially appoints Marcus Wingolf as new CEO

We are delighted to announce that Marcus Wingolf has officially taken the helm as CEO of CPAC Systems AB, after serving as the acting CEO since January 1st. A seasoned professional, Marcus has been an integral part of our company since 2003 and has been a key member of the management team since 2012. Marcus Wingolf brings a wealth of experience and a deep understanding of the organization to the role which will make for a seamless transition.

Copyright © 2023 CPAC Systems