Autonoma fordon

Har ni behov av autonoma transporter från A till B i tuff terräng och i ett avgränsat område? Vi utvecklar lösningar för olika industrier, allt från autonoma lastbilar i komplexa gruvmiljöer utan uppkoppling till GPS-baserade styrsystem för ett mer effektivt jordbruk.

Genom att slå ihop data från konventionella sensorer (som tex IMUs och GPS) samt avancerade sensors som tex 3D Lidars, kan vi positionera fordon inom 1 centimeters noggrannhet. 

Via uppkopplade tjänster och vårt kontrolltorn för operationell övervakning, sätter vi fordon i arbete och säkrar bästa rutt för ökad effektivitet och säkerhet. Objektidentifiering och trafikplanering gör transporterna säkra effektiva.

 

Våra lösningar är robusta och validerade för de allra tuffaste jobben, certifierade för användning on/off road och marin miljö.

Vi bidrar också till ökad uptime och med telematiklösningar kan fordonets hälsa övervakas i realtid. Om problem skulle uppstå så finns lösning tillgänglig för att läsa upp felkoder i en molnlösning och även åtgärda fel med fjärrladdning av mjukvara.

Självklart kombinerar vi autonomi med unika produktivitetslösningar för olika applikationer och fordon.

Vill du veta mer om
Autonoma lösningar?

Kontakta Philip Gerdt
philip.gerdt@cpacsystems.se
+46 (0) 733 477 081