CPAC ❤️ Tekniksprånget

Att genom Tekniksprånget låta ungdomar prova på att vara ingenjör under en termin är vårt sätt att bidra till att fler unga pluggar teknik på universitet. Hos oss får de prova allt från test till CAD och programmering och att följa deras utveckling är alltid lika magiskt.
Kika på filmen där Göran Åberg och Sara Marklund berättar mer! (LinkedIn)


Med 47 praktikanter är Göran Åberg på CPAC Systems AB Tekniksprångets meste mentor. Vad får han ut av handledarskapet, varför är rollen så viktigt och vad ska Sara Marklund tänka på när hon tar över?

#ingenjör #ingenjörsyrket #livetsomingenjör

Tekniksprånget (LinkedIn)

Read more news posts

CPAC Systems officially appoints Marcus Wingolf as new CEO

We are delighted to announce that Marcus Wingolf has officially taken the helm as CEO of CPAC Systems AB, after serving as the acting CEO since January 1st. A seasoned professional, Marcus has been an integral part of our company since 2003 and has been a key member of the management team since 2012. Marcus Wingolf brings a wealth of experience and a deep understanding of the organization to the role which will make for a seamless transition.

Copyright © 2023 CPAC Systems