Ett ❤️ till Volvo CE och team Dig Assist på CPAC!

Ett ❤️ till Volvo CE och team Dig Assist på CPAC! Ni gör ett fantastiskt jobb för att förenkla arbetet för grävmaskinisten och därmed öka produktiviteten på en site. Ett lysande exempel på när våra värderingar ansvarstagande, värdeskapande och människan skapar industrialiserad innovation och gör skillnad på riktigt.
#ValentinesDay #DigAssist #industrialiseradinnovation

https://lnkd.in/eHUDKw9Y

Read more news posts

CPAC Systems officially appoints Marcus Wingolf as new CEO

We are delighted to announce that Marcus Wingolf has officially taken the helm as CEO of CPAC Systems AB, after serving as the acting CEO since January 1st. A seasoned professional, Marcus has been an integral part of our company since 2003 and has been a key member of the management team since 2012. Marcus Wingolf brings a wealth of experience and a deep understanding of the organization to the role which will make for a seamless transition.

Copyright © 2023 CPAC Systems