Joysticken som förändrade världen

Att lägga till vid en brygga eller marina är en av båtägarens mest besvärliga och stressfyllda situationer. Det är ofta mycket trafik, man ska ha koll på sin båt, styra bogpropellern, köra fram och backa, och dessutom styra med ratten. Det kräver en tre fyra armar.

Ur den insikten föddes Easy Boating. En joystick där du kan flytta båten i alla riktningar med bara ett par fingrar.

Båtägarnas stress är borta och idag kan nästan vem som helst lägga till en båt på 60 fot. Det har blivit en njutning att åka in i marinan och visa upp sig när inget längre kan gå fel.

CPAC Systems boat joystick
Alla viktiga funktioner som roder, gas, slip och växellåda integrerades i ett enda system med möjlighet att enkelt lägga till fler funktioner i framtiden.

Nu arbetar vi med att automatisera fler delar, så att exempelvis bränsleförbrukningen kan minskas. Vi vill göra hela båtupplevelsen bättre och mer hållbar. Vad sägs om att kunna lägga till båten helt automatiskt? Vi kallar det auto docking – en produkt som når marknaden 2020.

Läs mer om Easy Boating här.

Read more news posts

CPAC Systems officially appoints Marcus Wingolf as new CEO

We are delighted to announce that Marcus Wingolf has officially taken the helm as CEO of CPAC Systems AB, after serving as the acting CEO since January 1st. A seasoned professional, Marcus has been an integral part of our company since 2003 and has been a key member of the management team since 2012. Marcus Wingolf brings a wealth of experience and a deep understanding of the organization to the role which will make for a seamless transition.

Copyright © 2023 CPAC Systems